Fjernelse Af Skimmelsvamp | Få en fast pris på dit projekt [Video] | J. Jensen
53895
page-template-default,page,page-id-53895,page-child,parent-pageid-51258,cookies-not-set,qode-core-1.0.1,wp-schema-pro-1.3.0,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_right,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
 

DANMARKS FØRENDE INDEN FOR SKIMMELSVAMPSANERING

Skimmelsvamp er et udbredt problem i mange danske husstande. Dette skyldes, at skimmelsvamp først og fremmest trives godt i fugtige miljøet, som fugtige kældre, loftrum og badeværelser, hvilket gør, at både nye og i særdeleshed ældre bygninger har en risiko for at blive ramt af skimmelsvamp. Skimmelsvamp kan dog have store konsekvenser for dit helbred og derfor er det afgørende at få fjernet helt – ellers vender det med tiden tilbage.

Hos J. Jensen er vi eksperter i fjernelse af skimmelsvamp, og vi kan derfor sørge for, at skimmelsvampen aldrig vender tilbage efter vi har været forbi din bolig.

OVER 30 ÅRS ERFARING MED FJERNELSE AF SKIMMELSVAMP

Hos J. Jensen har vi over 30 års erfaring med alle former for miljøsanering herunder skimmelsvamps sanering. Skimmelsvamp forekommer hovedsageligt i ældre bygninger der har problemer med fugt.

De fleste kan selv klare mindre angreb af skimmelsvamp, men hvis man gerne vil undgå at skimmelsvampen vender tilbage igen på et senere tidspunkt, er det afgørende at finde hovedårsagen til hvorfor skimmelsvampen opstår til at begynde med. Dette skyldes ofte utætte tage, gamle vinduer, dårlig eller manglende hulmursisolering, dårlig ventilation eller en tidligere vandskade.

Uanset årsagen til skimmelsvampen eller dets placering i din bolig, så er vi eksperter i at lokalisere og fjerne den.

Alle vores medarbejdere har flere års erfaring med miljøsanering og er udstyret med alle de nødvendige certificeringer, hvilket gør, at vi hurtigt og effektivt kan finde og fjerne alle spor af skimmelsvamp i din bolig. Vi anvender altid det seneste nye udstyr herunder top-moderne affugtere ,så vi kan sikre dig det bedst mulige resultat.

VI STÅR FOR ALLE ASPEKTER AF SKIMMELSVAMPSSANERINGEN

Med J. Jensen på holdet får du en samarbejdspartner, som kan tage sig af alle aspekter og faser af skimmelsvamps-sanering fra detekteringen til fjernelse af skimmelsvampen. Da vi råder over vores egen vognmandsforretning, kan vi desuden altid stå for både sortering og transport af affaldet. Udover de praktiske ting, så sørger vores team også for at klare alle de administrative aspekter af en sådan process, så du ikke skal bekymre dig om dette.

FÅ EN FAST PRIS PÅ SANERING AF SKIMMELSVAMP

Som den eneste entreprenørvirksomhed i Danmark tilbyder vi ydermere alle vores kunder én fast pris på hele deres projekt hvad enten det gælder nedrivning eller miljøsanering. Det vil sige, at vi efter en indledende undersøgelser, giver en pris for hele skimmelsvampssaneringen.

Hvis der af den ene eller anden grund skulle opstå problemer eller forsinkelser, er det op til os at dække omkostningerne. Som kunde skal I derfor ikke bekymre jer om ubehagelige ekstraregninger – dem klarer vi, hvis det skulle blive aktuelt.

Udfyld vores kontaktformular neden for og lad og give jer et godt tilbud allerede i dag!

Navn*

Efternavn*

E-mail*

Telefon*

Din besked*