Nedbrydningsfima Nordjylland

J. JENSEN ER Jyllands FØRENDE Nedbrydningsfirma

Hos J. Jensen har vi mere end 30 års erfaring med nedrivningsprojekter i Jylland. Vi kan stå for alle dele af et større nedrivningsprojekt fra nedrivning til sanering og bortskaffelse af affald. Med os ved din side får du en kompetent og erfaren samarbejdspartner, som kan tage sig af hele dit projekt.

 

Erfaring med nedrivningsprojekter i hele jylland

Jylland har i de sidste mange år været præget af stor byggeaktivitet! Der opføres i disse år mange nye bygninger i byer som Aarhus, Aalborg, Kolding og Herning. Her er der både tale om bygninger til privatbeboelse og ikke mindst bygninger og lagerhaller som kommer erhvervslivet til gavn. Men for hver gang der skal opføres nye bygninger i de danske byer, så skal der ofte fjerens en gammel bygning. 

J. Jensen er Danmarks mest erfarne nedrivningsvirksomhed og vi har igennem årene været med til at sætte vores præg på flere af Danmarks største byggerier og byggepladser.

Som virksomhed går vi højt op i vores arbejde og vores mål er altid at give vores kunder det bedste slutprodukt. Derfor har vi altid været blandt de mest innovative i vores arbejde med nedrivning af både store og små bygninger. Vi bruger altid det sidste nye udstyr og sørger for, at alle vores medarbejdere har den sidste nye knowhow til at kunne løse deres job på den bedst mulige måde.

Som noget helt særligt råder vi over alle kompetencer inhouse. Det vil sige, at du med os på holdet får en samarbejdspartner, som kan stå for alle dele af dit nedrivningsprojekt fra nedrivning over miljøsanering til byggepladsindretning og til bortskaffelse af farligt affald. 

Ved at råde over disse kompetencer lykkes vi med at skabe et optimalt setup, der sikrer, at dit nedrivningsprojekt bliver udført til tiden og med et godt resultat til følge. Fra vores regionale hovedkontor i Tjele, kan vi hurtigt rykke ud til enhver opgave i Vejle, Aarhus og resten af Jylland. 

Få en fast pris på hele dit nedbrydningsprojekt

Udover at du får stor gavn af vores mange års erfaring med nedrivningsprojekter, så tilbyder vi også som den eneste nedrivningsvirksomhed i Danmark én fast pris på alle vores projekter. Vores fast pris koncept betyder, at vi giver dig én samlet pris for hele dit nedrivningsprojekt. 

 

Hvis der skulle opstå forsinkelser eller lignende, så er det op til os at dække alle udgifterne. Du kommer derfor ikke til at skulle betale en krone mere end vi har stillet dig i udsigt. På den måde kan du som virksomhed altid have ro i sindet. Vi vil hellere lave et omfattende tilbud med en nøjagtig pris fra starten fremfor at komme og bede jer om flere penge midtvejs inde i projektet. 

Case: Miljøsanering i Champions League klassen for Aarhus Sporveje

Vi har igennem årene gennemført mange store og små projekter i Aarhus. En af vores seneste projekter var en større opgave på vegne af Aarhus Sporveje. Her løste J. Jensen A/S en stor saneringsopgave og efterfølgende totalnedrivning.

Denne saneringsopgave omfattede asbestPCB og bly, og det var her vores nyudviklede Stål Re-Jet fik lov til at komme i brug for første gang.

Saneringen og især metoden fik meget opmærksomhed i pressen, en rådgivende ingeniør betegnede denne afrensningsmetode som ”PCB-sanering i Champions League klassen” og det er vi ret stolte af.

 

Forurenet jord fra pcb fuger blev opgravet, håndteret og kørt til godkendt modtagerstation.

KONTAKT OS I DAG

Vil du høre mere om hvordan J. Jensen kan hjælpe dig i mål med dit næste nedrivningsprojekt? Så kontakt os i dag via vores kontaktformular og lad os sammen finde en løsning, der møder dine behov.

Videoer som forklarer vores fastpriskoncept

Denne side er anmeldt af: Metro Sluseholmen Rating 5/5

Websitet anvender cookies for at sikre at du får den bedste brugeroplevelse