Nedbrydningsfirma Viborg

Vi har mere end 30 års erfaring med nedrivning og går altid forrest i bestræbelsen på, at sikre til stadighed højere standarder for hele nedrivningsbranchen. Intet er umuligt hos J. Jensen og vi kan altid finde en løsning, der tilgodeser netop dine behov. Vores nedrivningsfirma tilbyder løsninger i hele Danmark, herunder også i Viborg. Lad os sørge for at du kommer sikkert i mål med dit næste nedrivningsprojekt.

Mangeårig erfaring med nedrivning i Viborg

Som i resten af landet foregår der i disse år en masse nybyggeri i Viborg – nye bydele tilføjes til de gamle og boligbyggerier opføres. Når man skal gøre plads til nye bygninger og skabe et godt grundlag at rejse dem på, er nedrivning ofte en nødvendig forudsætning og derfor er det vigtigt at alliere sig med et kompetent nedrivningsfirma. Hos J. Jensen er vi specialister i nedrivning og har mange års erfaring. Vi udfører ikke blot nedrivningsopgaver i Viborg, men på tværs af hele landet, heriblandt særligt i Aarhus, det øvrige Østjylland og på Sjælland.  

Vi tager vare om samtlige dele af dit nedrivningsprojekt

Med J. Jensen som ansvarshavende på dit nedrivningsprojekt går du et nemt og overskueligt samarbejde i møde. Modsat andre nedrivningsfirmaer og entreprenørvirksomheder kan vi nemlig tage vare på alle dele af dit nedrivningsprojekt. Udover at stå for selve nedrivningen sørger vi for miljøsanering, byggepladsdrift, materieludlejning, bortskaffelse af affald. Vi har også vores egen vognmandsforretning, så vi selv kan løse enhver forefalden kørselsopgave, også bortskaffelse af farligt affald.

Fra hovedsædet i Viborg kan vi nå alle Jyllands afkroge

Vores nedrivningsfirma har både et hovedkontor på Sjælland og i Jylland. Vores jyske hovedsæde ligger i udkanten af Viborg, nærmere bestemt på Burrehøjvej 40, 8860 Tjele. Vi er derfor altid lige om hjørnet, hvis du har en nedrivningsopgave, der skal løses i Viborg og omegn. Viborgs centrale placering i Midtjylland betyder desuden at vi hurtigt kan nå frem til alle afkroge i Jylland.

Få en fast pris på dit kommende nedrivningsprojekt og undgå ekstraregninger

En af de største fordele ved at lade os stå for dit næste nedrivningsprojekt er, at vi kan tilbyde dig én samlet pris for hele forløbet. Hos J. Jensen har vi et fast pris-koncept der betyder, at det er op til os at dække alle eventuelle ekstraudgifter der måtte opstå i løbet af et projekt. Det vil sige, at når vi har givet dig et tilbud, så er det den pris, der står i tilbuddet du kommer til at betale – og ikke så meget som én krone mere. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om store ekstraregninger, når du benytter dig af os. Vi mener ikke at der skal være op til kunden at dække ekstraudgifter som en entreprenør ikke har kunnet tage højde for. 

Vi går op i miljøet

Ved samarbejde med J. Jensen, kan I være sikre på at vi til hver en tid, overholder enhver gældende lovgivning og myndighedskrav på både arbejdsmiljø- og miljøområdet.

Kontakt os og lad os sammen planlægge dit næste nedrivningsprojekt

Har du brug for kompetent hjælp til at planlægge og udføre dit næste nedrivningsprojekt? Hos J. Jensen står vi altid klar til at rådgive dig i hvordan du kommer i mål med dit projekt. Kontakt os i dag og hør nærmere. Du kan tage kontakt via kontaktformularen, ved at ringe til vores kontor i Viborg på tlf. 31 54 31 32 eller sende os en mail på tk@j-jensen.com.

Videoer som forklarer vores fastpriskoncept

Websitet anvender cookies for at sikre at du får den bedste brugeroplevelse