Nedbrydnings firma Viborg - Få en fast pris på dit projekt [Video]
54338
page-template-default,page,page-id-54338,cookies-not-set,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_right,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
 

J. Jensen er Viborgs førende nedbrydningsfirma

Står du foran at skulle gennemføre et større nedrivningsprojekt i eller omkring Viborg? Så er du kommet til det helt rette sted. J. Jensen er en af Danmarks største nedbrydnings virksomheder med over 30 års erfaring i bagagen.

Lige siden vores grundlæggelse i 1986 har vi været med til at drive udviklingen inden for miljørigtig nedrivning i hele Danmark og det gælder også i Viborg, hvor der i de sidste år har været rigtig stor byggeaktivitet.

Som kunde får du hos os en samarbejdspartner som kan stå for alle dele af dit nedrivningsprojekt. VI er i dag specialiseret i alle former for både nedrivning, nedbrydning og ikke mindst miljøsanering.

Det betyder at vi kan hjælpe med en lang række former for nedrivningsopgaver herunder:

  • Partiel nedrinvning
  • Total nedrivning
  • Nedskæring af jernkonstruktioner
  • Sprængning

 

Vi tager altid udgangspunkt i hver enkelt opgave for sammen med vores kunder at finde den bedste løsning både ud fra et sikkerhedsmæssigt, miljømæssigt og ikke mindst økonomisk perspektiv.

Få en samarbejdspartner der kan stå for det hele

Selvom vores specialer primært består af nedrivning og miljøsanering, så har vi også blandt andet vores egen vognmandsforretning.

Det betyder, at du med os får en samarbejdspartner, som kan stå for alle dele af dit nedrivningsprojekt fra planlægning til eksekvering og ikke mindst oprydning.

Vores medarbejdere er særligt uddannet til at håndtere alle former for byggeaffald hvilket betyder, at vi hurtigt kan sortere det hele og sende så meget som muligt til genbrug, imens vi i samme omgang fjerner alt byggeaffaldet fra pladsen.

Få en fast pris på hele dit nedbrydningsprojekt

Udover at du får stor gavn af vores mange års erfaring med nedrivningsprojekter, så tilbyder vi også som den eneste nedbrydningsvirksomhed i Danmark én fast pris på alle vores projekter.

Vores fast pris koncept betyder, at vi giver dig én samlet pris for hele projektet. Hvis der skulle opstå forsinkelser eller lignende, så er det op til os at dække alle udgifterne.

Du kommer derfor ikke til at skulle betale en krone mere end vi har stillet dig i udsigt.

Kontakt os i dag og lad os give dig et godt tilbud på dit næste nedrivningsprojekt.

Navn*

Efternavn*

E-mail*

Telefon*

Din besked*