Nedrivningsfirma Næstved

Leder du efter en nedrivningsvirksomhed i Næstved, så er du kommet til det rette sted. Hos J. Jensen har vi mere end 30 års erfaring med alle former for nedrivning, samt erfaring fra både store og små nedrivningsprojekter i og omkring Næstved. På denne side kan du læse meget mere om vores kompetencer og hvorfor du bør vælge os som dit foretrukne nedrivningsfirma.

Over 30 års erfaring med nedrivningsprojekter i Næstved

Næstved er et af de ældste og mest kendte byer på Midtsjælland. I Næstved finder man både et spændende erhvervsliv, samt ikke mindst et dejligt foreningsliv, som hvert år trækker mange nye familier til. Næstved er en af de mest erhvervsaktive kommuner på Sjælland, hvilket understreges af de mere end 3200 virksomheder der i dag findes i Næstved Kommune. Tilstedeværelsen af disse mange virksomheder er blandt andet medvirkende til, at der i de sidste år har været en utroligt stor byggeaktivitet i netop Næstved.

Og ligesom det er tilfældet i andre steder i Danmark hver gang der skal opføres nye bygninger, så skal ældre bygninger oftest også rives ned eller renoveres. Og det her vi kommer ind i billedet.

Vi har mere end 30 års erfaringer med alle former for nedrivningsopgaver.

Vi kan både hjælpe med totalnedrivninger, hvor hele bygninger rives ned, samt med delvise nedrivninger, hvor kun dele af en given bygning rives ned. Sidst men ikke mindst kan vi også hjælpe med indvendige nedrivninger, hvor vi sørger for at et givent rum eller en del af en større bygning renoveres uden at den resterede del af bygningen, herunder særligt facaden, tager skade.

 

Få en samarbejdspartner der tænker grønt

Hos J. Jensen har vi utrolig stor fokus på at skåne miljøet mest muligt. Derfor er vi stolte over at kunne sige, at vi er en af de nedrivningsvirksomheder i Danmark, der formår at genbruge den største andel af det byggeaffald der opstår i forbindelse med vores arbejde.

 

Byggebranchen er den branche i Danmark, der producerer mest affald, hvorfor vi har valgt at arbejde målrettet med at kunne genbruge så meget som muligt. Det betyder at vi i dag kan genbruge helt op til 80% af alle de byggematerialer, som vi sorterer i løbet af et nedrivningsprojekt.

 

Det er vi er utroligt stolte over og for dig som kunde betyder det, at vi kan bidrage til at sænke din virksomheds CO2 aftryk.

Vi kan håndtere alle opgaver

Den store fordel ved at bruge J. Jensen som din nedrivningsvirksomhed er, at vi som et af de eneste i branchen kan håndtere alle opgaver, der relaterer sig til nedrivning.

Udover at være eksperter i nedrivningsopgaver, hvor vi blandt andet råder over nogle af de dygtigste medarbejdere, samt det nyeste udstyr, så er vi også så heldige at råde over vores helt egen vognpark, hvilket gør, at vi selv kan stå for både sortering og ikke mindst transport af byggematerialer. Det betyder at vi også selv kan stå for blandt andet sortering og deponering af miljøfarlige stoffer.

Når man river ældre bygninger ned i dag, finder man ofte materialer der indeholder miljøfarlige stoffer såsom asbest, PCB og ikke mindst bly. Disse materialer skal håndteres meget varsomt både af hensyn til miljøet og ikke mindst vores medarbejdere.

Få en fast pris på hele dit projekt

Som noget helt særligt, så tilbyder vi også som den eneste nedrivningsvirksomhed i Danmark én fast pris på alle vores nedrivningsopgaver. Vores fast pris koncept betyder, at vi giver dig én samlet pris for hele projektet.

 

Hvis der skulle opstå forsinkelser eller lignende, så er det op til os at dække alle udgifterne. Du kommer derfor ikke til at skulle betale en krone mere end vi har stillet dig i udsigt.

Kontakt os i dag og lad os hjælpe jer!

Vil du høre mere om hvordan J. Jensen kan hjælpe dig i mål med dit næste nedrivningsprojekt? Så kontakt os i dag via vores kontaktformular og lad os sammen finde en løsning, der møder dine behov.

Videoer som forklarer vores fastpriskoncept

Websitet anvender cookies for at sikre at du får den bedste brugeroplevelse