Nedrivningsfirma Kolding

Hos J. Jensen har vi mere end 30 års erfaring med nedrivningsprojekter i og omkring Kolding. Vi har igennem årene været involveret i både større og mindre nedrivnings projekter i Kolding, så hvis du leder efter et nedrivningsfirma, så er vi den helt rette at gå til. På denne side kan du læse meget mere om vores kompetencer samt hvorfor du bør vælge os til dit næste nedrivningsprojekt.

Over 30 års erfaring med nedrivningsopgaver i Kolding

Kolding er både i form af sin størrelse som Danmarks syvendestørste by og med sin centrale placering, lige midt imellem trekantområdet og Sønderjylland, en by hvor der altid har været stor aktivitet inden for byggeriet. Det det gælder både privat, hvor Kolding hvert år tiltrækker mange nye familier, samt ikke mindst inden for erhvervslivet, da stadig flere virksomheder fra ind- og udland foretrækker at slå sig ned i eller omkring Kolding.

Og ligesom mange andre steder, så skal der ofte rives ældre bygninger ned i Kolding, når der skal bygges nyt.  Og det er her vi kommer ind i billedet.

For hos J. Jensen har vi mere end 30 års erfaring med alle typer nedrivningsprojekter i omkring Kolding Vi er eksperter inden for alle former for nedrivning herunder:

  • Totalnedrivning
  • Indvendig nedrivning

Totalnedrivninger:

Ved totalnedrivninger nedrives en hel bygning. I denne forbindelse tager vi os af alt det indledende arbejde, selve nedrivningen samt ikke mindst sortering og deponering af materialer der indeholder miljøskadelige stoffer.
Indvendige nedrivninger:

Ved indvendige nedrivninger fokuserer vi på at bibeholde facader og ydervægge på en bygning, imens vi tømmer den for alt indvendigt. Vi fjerner blandt andet gulve, lofter, installationer, skillevægge og inventar.

Vi er eksperter

Når du får J. Jensen som samarbejdspartner, er du sikker på at både vores udstyr og de medarbejdere vi stiller til rådighed, er de bedste inden for deres felt. Vi gør nemlig en stor dyd i at sørge for, at benytte det bedste udstyr, både for den givende opgave og for miljøet.

Hos J-Jensen sørger vi også altid for at alle vores medarbejdere er udstyret med både en grundig uddannelse og den seneste nye viden inden for deres felt.

Vi går op i miljøet

Ved samarbejde med J. Jensen, kan I være sikre på at vi til hver en tid, overholder enhver gældende lovgivning og myndighedskrav på både arbejdsmiljø- og miljøområdet.

Få en samarbejdspartner der kan løse alle opgaver

Som kunde får du mange fordele, når du vælger at bruge os som nedrivningsfirma. For som en af de få så er vi så heldige at råde over vores egen vognpark, hvilket blandt andet gør at vi kan stå for alle former for affaldshåndtering, herunder også håndtering af farlige eller miljøskadelige stoffer såsom asbest PCB eller bly.

Dette er en stor fordel i forbindelse med et nedrivningsprojekt, da der er rigtig mange ældre bygninger der indeholder miljøskadelige stoffer, skal som skal deponeres efter meget strenge regler.

Udover at kunne stå for affaldshåndtering, så kan vi også stå for alt hvad der relaterer sig til opsætning og drift af byggepladser. Vi kan blandt andet stå for at opsætning af byggepladsen samt stå for den daglige drift.

Vores mange kompetencer gør det nemmere for dig som kunde, da du altid har ét nummer du kan ringe til hvis du har brug for en status på dit projekt. Det det gør det både nemmere og mere overskueligt for dig som virksomhed er kommet igennem dit næste nedrivningsprojekt.

Få en fast pris på hele dit nedbrydningsprojekt

Udover at du får stor gavn af vores mange års erfaring med nedrivningsprojekter, så tilbyder vi også som den eneste nedrivningsvirksomhed i Danmark én fast pris på alle vores projekter. Vores fast pris koncept betyder, at vi giver dig én samlet pris for hele projektet. Hvis der skulle opstå forsinkelser eller lignende, så er det op til os at dække alle udgifterne. Du kommer derfor ikke til at skulle betale en krone mere end vi har stillet dig i udsigt.

Videoer som forklarer vores fastpriskoncept

Websitet anvender cookies for at sikre at du får den bedste brugeroplevelse