Nedbrydningsfirma i Aalborg

Leder du efter en nedrivningsvirksomhed i Aalborg? Så er du kommet til det rette sted. Hos J. Jensen har vi mere end 30 års erfaring med alle former for nedrivning og erfaring fra både store og små byggerier i hele landet, herunder i Aalborg. På denne side kan du læse meget mere om vores virksomhed, samt om vores arbejde i Aalborg.

Over 30 års erfaring med nedrivningsopgaver i Aalborg

Aalborg er Danmarks fjerdestørste by og et af de steder i landet, hvor der i disse år er allerstørst byggeaktivitet. Årsagen til den store byggeaktivitet skyldes særligt, at Aalborg igennem de sidste par år har gennemgået en rivende udvikling fra at være en traditionel industriby til en by, der i dag i høj grad bygger deres succes på både uddannelse og ikke mindst og ikke mindst servicevirksomheder.

Det har betydet at der igennem de sidste mange år har været en stigende efterspørgsel på både studieboliger samt nye huse og lejligheder og ikke mindst nye og større kontorlokaler til virksomheder, som vælger at flytte til Aalborg. Og i mange tilfælde når der bygges nye bygninger, skal gamle bygninger enten renoveres eller helt rives ned.

Og det er her vi kommer ind i billedet. Hos Jensen har vi mange års erfaring med netop at udføre alle former for nedrivningsopgaver i og omkring Aalborg. Vi kan både hjælpe med totalrenovering, hvor en hel bygning rives ned samt delvis nedrivning, hvor kun enkelte dele af en bygning rives ned. Uanset hvilken opgave vi står for, kaster vi os altid over den med samme ildhu og begejstring. Hos J. Jensen råder vi både over nogle af de dygtigste medarbejdere i branchen, samt alt det nyeste udstyr, der gør vi altid er i stand til at give vores kunder den bedste service og levere det bedste resultat.

Få en samarbejdspartner der kan stå for alle dele af dit nedrivningsprojekt

Der er mange fordele ved at bruge J. Jensen som dit nedrivningsfirma i Aalborg. Den primære fordel ved at bruge os i forhold til andre nedrivningsvirksomheder er, at vi har alle de fornødne kompetencer in house til at kunne gennemføre et stort nedrivningsprojekt.

Vi råder blandt andet over vores egen vognpark, samt ikke mindst alt det nødvendige materiel til at kunne foretage både nedrivninger og miljøsaneringer. Mange ældre bygninger i Danmark indeholder i dag materialer der indeholder giftige stoffer såsom PCB, asbest og bly, hvilket skal håndteres yderst varsomt i forbindelse med nedrivningsprojekter.

Når du samarbejdet med os har du kun én stakeholder der kan holde styr på det hele, hvilket gør det nemmere for dig som virksomhed. Når du samarbejdet med os, skal du kunne ringe til et telefonnummer for at få en status dit nedrivningsprojekt.

Få en fast pris på hele dit nedbrydningsprojekt

Udover at du får stor gavn af vores mange års erfaring med nedrivningsprojekter, så tilbyder vi også som den eneste nedrivningsvirksomhed i Danmark én fast pris på alle vores projekter. Vores fast pris koncept betyder, at vi giver dig én samlet pris for hele projektet. Hvis der skulle opstå forsinkelser eller lignende, så er det op til os at dække alle udgifterne. Du kommer derfor ikke til at skulle betale en krone mere end vi har stillet dig i udsigt.

Videoer som forklarer vores fastpriskoncept

Websitet anvender cookies for at sikre at du får den bedste brugeroplevelse