Praktikant

Vil du være en del af en velsmurt maskine?

Hos J. Jensen Nedrivning er vi eksperter indenfor vores område. Vi har afdelinger i Hillerød og Viborg, og vi går benhårdt efter at bibeholde vores plads, som en af de førende nedrivningsvirksomheder i Danmark. Derfor er vi altid åbne for at indgå i praktiksamarbejder med skarpe hjerner, der er klar til både at udfordre og udvikle vores daglige forretning.

 

Hvad får du som praktikant hos J. Jensen Nedrivning?

Uanset dine interesseområder vil du blive en del af en spændende hverdag i en virksomhed med en uformel og humoristisk omgangstone, højt til loftet og stærkt socialt sammenhold. Sammen tilrettelægger vi din praktikperiode med fokus på at nå alle de faste læringsmål, men du får langt hen ad vejen lov at præge din egen læringsproces. Du vil forud for opstart modtage introduktion til virksomheden og din nye rolle på lige fod med en hvilken som helst medarbejder, så vi er sikre på at få skudt din praktikperiode ordentligt i gang. Som praktikant hos J. Jensen Nedrivning er det muligt at komme i praktik indenfor tilbud eller produktion, men du kan også blande de to områder for at blive klogere på alle de spændende opgaver, der opstår løbende i vores værdikæde.

 

Praktik i tilbudsafdelingen

Som praktikant i vores tilbudsafdeling bliver du en del af det første led i forretningens værdikæde, og vil få rig mulighed for at dele og udvikle på dine egne tanker og observationer omkring tilbudsprocessen. Du vil blive involveret i alle aspekter af tilbudsgivning, fra udbud til besigtigelse, beregning og kontraktindgåelse. Du vil blive betroet et stort ansvar, og får rig mulighed for at udvikle dine menneskelige og faglige kompetencer i mødet med kunder, samarbejdspartnere og i tæt dialog med produktionen.

 

Praktik i produktionen

Som praktikant i vores produktion vil du i løbet af din praktikperiode få en aktiv rolle i udførselsfasen på vores nedrivningsentrepriser. Du vil blive en del af den daglige drift og byggeledelse, og vil blive givet ligeværdigt ansvar, hvis du er klar til at tage det. Du vil have stærk støtte i vores faste medarbejdere, men vil også få rig mulighed for at stå på egne ben. Uanset byggesagen vil du være med til at løse komplekse udfordringer i tæt dialog med vores kunder.

 

Uanset dine interesseområder stiller vi udviklende og udfordrende omgivelser og opgaver til rådighed. Vi håber til gengæld, at du går til opgaven med stor iver og gåpåmod. Vi tror derudover på, at du har lyst til at fordybe dig i dine opgaver, ligesom vi håber, at du vil tage aktiv del i at udvikle vores nuværende praksis.

Send os din ansøgning via denne formular

Websitet anvender cookies for at sikre at du får den bedste brugeroplevelse