Arbejdende værkfører
Afdeling øst - Lynge

Vil du være en del af en velsmurt maskine?

Hos J. Jensen Materieludlejning udlejer vi materiel, herunder maskiner, specialværktøj og containere til byggeindustrien. Vi har både større og mindre kunder i branchen, og vi kræver at kunne yde et serviceniveau på højeste hylde uanset kundens størrelse. Vi er en del af Jensen Gruppen, og vi deler matrikel med flere selskaber, som alle værner om de menneskelige værdier samt et sundt og sikkert arbejdsmiljø.

 

Vi søger lige nu dig, som har evnerne og lysten til at være arbejdende værkfører på vores entreprenørværksted. Vi forestiller os, at du er drevet af det stærke samarbejde, og at du kan være en god tilføjelse til det høje humør i vores materieludlejning. Du er typen, der kan få alle tandhjulene til at køre gnidningsfrit, og som på en motiverende måde går forrest i kampen om at skabe og udvikle de gode rammer. Samtidig sætter du pris på at få beskidte fingre, og du er ikke for fin til at tage arbejdshandskerne på.

 

Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående, og du har erfaring med entreprenør- eller landbrugsmaskiner, så tilbyder vi en spændende og udfordrende hverdag med masser af ansvar og mulighed for udvikling. Dine daglige opgaver vil indebære:

  – Koordinering og prioritering af arbejdsopgaver

 – Reparation, service og vedligeholdelse af entreprenør maskiner- og materiel (0,5 Ton – 50 Ton)

 – Bestilling af reservedele

 – Smede- og svejsearbejde

 – Udviklingsopgaver

 – Maskinkontrol

 

Til gengæld tilbyder vi:

 – En travl og afvekslende hverdag med meget frihed under ansvar

 – Gode og glade kollegaer

 – Løn efter kvalifikationer

 – Virksomhedssundhedsforsikring
 – Fitnessordning

 

Hvis vi har fanget din interesse, og du har spørgsmål til stillingen, kan administrerende direktør Kim Østergaard kontaktes på tlf. 20 99 55 59. Hvis du bare ikke kan vente med at blive en del af vores blå familie, så kan du søge stillingen nedenfor.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Send os din ansøgning via denne formular

Websitet anvender cookies for at sikre at du får den bedste brugeroplevelse