Selektiv Nedrivning | Få en fast pris på dit nedrivningsprojekt [Video]
70242
page-template-default,page,page-id-70242,cookies-not-set,qode-core-1.0.1,wp-schema-pro-1.3.0,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_right,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
 

Selektiv nedrivning

Hos J. Jensen har vi mere end 30 års erfaring med alle former for nedrivning, herunder særligt selektiv nedrivning. Vi anvender altid det bedste udstyr og den nyeste viden inden for vores branche for at kunne give vores kunder den bedste service.

Hvad er Selektiv nedrivning?

Selektiv nedrivning er en særlig form for nedrivning, der lægger stor vægt på, at man i forbindelse med nedrivninger af bygninger kan kildesortere byggeaffaldet, som medvirker til at så stor en andel af det samlede affald kan genanvendes. Byggebranchen er i dag den branche i Danmark, der producerer mest affald om året, hvorfor det er afgørende for vores klima og miljø at vi genanvender så meget som muligt for at mindske vores fælles aftryk på vores fælles klode.

I løbet af de sidste år er der kommet skærpede krav til byggebranchen for at fremme en højere grad af genanvendelse af byggeaffald. Og det er vi selv rigtigt glade for. J. Jensen har selv deltaget i fokusgruppe forsøg under Miljøstyrelsen for at fremme disse tiltag.

Over 30 års erfaring med nedrivning og miljøsanering

Siden 1986 har vi hos J. Jensen arbejdet for at fremme standarderne inden for dansk byggeri. Vi er derfor i dag blandt de absolut bedste og mest erfarne virksomheder inden for både nedrivning og miljøsanering. Vores arbejder bygger altid på den seneste nye viden og det bedste udstyr.

Vi er også stolte over at kalde os Danmarksmester i genanvendelse af byggematerialer. I dag kan vi formå at genbruge 90% af alle vores byggematerialer når vi foretager selektive nedrivninger. Som samarbejdspartner får du stort gavn af vores mange års erfaring, som er din garanti for et godt resultat i sidste ende.

FÅ EN FAST PRIS PÅ HELE DIT NEDRIVNINGSPROJEKT

En anden stor fordel ved at vælge os til at stå for dit nedrivningsprojekt, er at vi som de eneste i branchen kan tilbyde dig en fast pris på hele dit projekt.

 

At gennemføre et stort nedrivningsprojekt, består af en lang række elementer som alle skal gå op i en højere enhed, hvis projektet skal være færdigt til tiden og leve op til alle de krav, der er blevet aftalt omkring projektet. Derfor er det langtfra ualmindeligt at bygge- og nedrivningsprojekter både går over tid og ikke mindst over deres budget. Og det vil vi gerne sætte en stopper for.

Derfor har vi opfundet vores ’fast pris’ koncept. Det betyder helt enkelt, at når vi har aftalt en pris i et givent tilbud, så er det os, der skal betale for eventuelle ekstraudgifter, hvis vi bliver forsinkede eller hvis der skulle opstå andre uforudsete hændelser, som påvirker vores arbejde.

Du kommer derfor aldrig til at skulle betale en krone mere end vi har stillet dig i udsigt, når du samarbejder med os.

Kontakt os i dag og lad os give dig et godt tilbud på dit næste nedrivningsprojekt.

Navn*

Efternavn*

E-mail*

Telefon*

Din besked*