Om J. Jensen - J. Jensen A/S
51310
page-template-default,page,page-id-51310,page-parent,cookies-not-set,qode-core-1.0.1,wp-schema-pro-1.3.0,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_right,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
 

I 30 år har FUNDAMENTET VÆRET VORES MEDARBEJDERE – DERFOR PASSER VI rigtig GODT PÅ DEM

I en branche med høj risiko er medarbejdernes sikkerhed hele tiden en topprioritet. Derfor har vi løbende uddannelse og kurser på arbejdsskemaet, så vi sikrer en arbejdsplads uden arbejdsulykker, og det bliver trygt at gå på arbejde.

 

Vi foretager løbende store investeringer i maskiner og materiel, da vi mener, at man altid skal have det rette udstyr til den pågældende opgave – fra det mindste håndværktøj til den største gravemaskine. Det giver størst sikkerhed og det bedste resultat. Ud over de gældende lovkrav kvalitetssikrer vi alle projekter efter egne interne procedurer.
Vi tør gå forrest – også når det gælder om at passe på miljøet, og vi tænker miljø ind i så mange dele af vores forretning som overhovedet muligt. Men miljøbevidsthed og et velfungerende arbejdsmiljø kommer ikke af sig selv. Det arbejder vi systematisk med hos J. Jensen A/S, og vores miljøpolitik tilgodeser miljøet i både adfærd og ydelser.

MILJØ

Miljøcertificering og miljøomtanke er omdrejningspunktet i vores hverdag. Et både godt og sikkert arbejdsmiljø er ligeledes af største betydning for os.

SIKKERHED

Sikkerheden kommer altid i første række. Derfor er økonomi og sikkerhed også to adskilte størrelser hos os, hvor sikkerheden tænkes ind allerede i tilbudet. Vi vil hellere være velforberedt end at blive ubehageligt overrasket.

CERTIFICERINGER

J. Jensen blev i december 2006 miljø og arbejdsmiljø certificeret af Bureau Veritas Certification Denmark og er sidenhen løbende blevet kontrolleret og recertificeret, senest i juni 2015.

ARBEJDSMILJØ

Når man har bygget sin virksomhed op omkring sine medarbejdere – så bliver deres trivsel til et kardinalpunkt. Sådan er det hos J. Jensen, og derfor
er vores medarbejderes velbefindende en af de ting vi lægger stor vægt på.

KVALITETSSIKRING

Det vigtigste punkt i kvalitetssikring af en nedrivningsentreprise er naturligvis om vi har lavet skader på noget blivende. For at sikre at alle krav til kvalitetssinring af en entreprise bliver opfyldt, har vi udviklet en standardkontrolplan.

VÆRDIER OG VISIONER

For J. Jensen er det vigtigt, at vi også ifremtiden er en spændende og kompetent medspiller – hvad enten vi taler om miljø, genanvendelse eller nedrivning. Vi vil fortsætte som branchens bannerførere både nationalt og internationalt og være med til at sætte standarder for branchen.

J.JENSEN STØTTER

Hos J. Jensen A/S har vi en grundlæggende firmapolitik om at være social ansvarlige og at arbejde aktivt for at have sunde og raske medarbejdere. Vi har derfor fundet det helt naturligt at støtte sporten.

INNOVATIONER

En af hovedårsagerne til J. Jensens succes er, at vi altid forsøger at blive dygtigere og finde bedre og mere effektive måder at løse opgaverne på. For J. Jensen er det vigtigt, at vi også i fremtiden er en spændende og kompetent medspiller – hvad enten vi taler om nedrivning, genanvendelse eller miljø.

Vi er J. Jensen