Nedrivningsfirma Hobro - Få en fast pris på dit projekt [Video]
54361
page-template-default,page,page-id-54361,cookies-not-set,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_right,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
 

J. Jensen er Hobros førende nedrivningsvirksomhed

Står du foran at skulle gennemføre et større nedrivningsprojekt i eller omkring Hobro? Så er du kommet til det helt rette sted. J. Jensen er en af Danmarks største nedrivningsvirksomheder med over 30 års erfaring i bagagen.

Lige siden vores grundlæggelse i 1986 har vi været med til at drive udviklingen inden for miljørigtig nedrivning i hele Danmark og det gælder også i Nordjylland og særligt større byer som Aalborg og Hobro.

Det betyder at vi kan hjælpe med en lang række former for nedrivningsopgaver herunder:

  • Partiel nedrivning
  • Total nedrivning
  • Nedskæring af jernkonstruktioner
  • Sprængning

 

Hos J. Jensen ved vi af erfaring af hvert nedrivningsprojekt er unikt, og derfor er der aldrig en standardløsning, der passer til alle nedrivningsopgaver. Vi vil derfor i fællesskab med dig finde den bedste og mest effektive løsning ud fra både et økonomisk- tidsmæssigt og ikke mindst miljømæssigt perspektiv. Vi er dog eksperter i alle nedrivningsdiscipliner og derfor er der som udgangspunkt ikke nogen typer af opgaver som vi ikke kan løse.

Få én samarbejdspartner der kan stå for hele dit projekt

Når du vælger os som din samarbejdspartner opnår du en lang række fordele. Den største fordel ved os, er at du får en partner som kan stå for alle aspekter af dit kommende byggeprojekt. Hos J. Jensen råder vi både over alt det nødvendige udstyr og materiel for at komme i mål med netop dit projekt.

Derudover råder vi også over nogle af landets dygtigste specialister inden for både nedrivning og ikke mindst miljøsanering. Da vi råder over vores egen vognmandsforretning, kan vi udover den indledende screening samt selve nedrivningen og driften af byggepladsen stå for både transport og bortskaffelse af alt byggeaffald.

Vi er desuden danmarksmester i genanvendelse af byggeaffald, da vi formår at genbruge hele 90% af alle byggematerialer fra vores byggepladser.

Få én fast pris på dit kommende nedrivningsprojekt og undgå ekstraregninger

En af de største fordele ved at lade os stå for dit næste nedrivningsprojekt er, at vi kan tilbyde dig én samlet pris for hele forløbet. Hos J. Jensen har vi et fast-pris koncept der betyder, at det er op til os at dække alle eventuelle ekstraudgifter der måtte opstå i løbet af et projekt.

Det vil sige, at når vi har givet dig et tilbud, så er det den pris, der står i tilbuddet du kommer til at betale – og ikke så meget som én krone mere. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om store ekstraregninger, når du benytter dig af os. Vi mener ikke at der skal være op til kunden at dække ekstraudgifter som en entreprenør ikke har kunnet tage højde for.

Kontakt os i dag og lad os give jer et godt tilbud på jeres næste byggeprojekt.

Navn*

Efternavn*

E-mail*

Telefon*

Din besked*