Nedbrydningsfirma Aalborg | Få en fast pris på dit projekt | J. Jensen
54355
page-template-default,page,page-id-54355,cookies-not-set,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_right,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
 

J. Jensen er Aalborgs førende nedbrydningsfirma

Står du foran at skulle gennemføre et større nedrivningsprojekt i eller omkring Aalborg Så er du kommet til det helt rette sted. J. Jensen er en af Danmarks største nedrivningsvirksomheder med over 30 års erfaring i bagagen.

Lige siden vores grundlæggelse i 1986 har vi været med til at drive udviklingen inden for miljørigtig nedrivning i hele Norjylland og det gælder særligt i byer som Hobro og Aalborg.

Det betyder at vi kan hjælpe med en lang række former for nedrivningsopgaver herunder:

  • Partiel nedrivning
  • Total nedrivning
  • Nedskæring af jernkonstruktioner
  • Sprængning

 

Aalborg har i de sidste år ligesom resten af Nordjylland, været præget af stor byggeaktivitet i både den private og ikke mindst i den offentlige sektor. Derudover så oplever byen og et større og større pres på boligmarkedet fra både familier og ikke mindst fra studerende. Denne udvikling har også betyder, at stadigt flere bygninger har skullet enten helt eller delvist rives ned eller renoveres.

Ligesom i mange andre af de største byer i Danmarks så er det fleste bygninger i dag over halvtreds år gamle, hvilket betyder, at en sanering eller renovering af bygningen kan øge værdien markant. Vi har derfor deltaget ved flere større nedrivnings- og saneringsprojekter i Aalborg igennem tiderne.

Få én samarbejdspartner der kan stå for hele dit projekt

Med os som din samarbejdspartner, kan du være helt rolig. En af de største fordele ved at få os til at stå for dit kommende nedrivningsprojekt er, at vi både huser nogle af landets dygtigste eksperter inden for dette område. Derudover så råder vi også over alt det nødvendige materiel til at kunne stå for hele processen fra den indledende screening, samt selve nedrivningen og ikke mindst bortskaffelsen af alt byggeaffald.

Vi råder selv over vores egen vognmandsforretning, hvilket gør denne af processen meget enkel.

Vi er desuden den nedrivningsvirksomhed i Danmark, der genanvender mest af alt byggeaffald. I gennemsnit genanvender vi hele 90% af alt bygeaffald, hvilket både er godt for byggeriet og ikke mindst for miljøet.

Få en fast pris på hele dit nedbrydnignsprojekt

Udover at du får stor gavn af vores mange års erfaring med nedrivningsprojekter, så tilbyder vi også som den eneste nedrivningsvirksomhed i Danmark én fast pris på alle vores projekter.

Vores fast pris koncept betyder, at vi giver dig én samlet pris for hele projektet. Hvis der skulle opstå forsinkelser eller lignende, så er det op til os at dække alle udgifterne. Du kommer derfor ikke til at skulle betale en krone mere end vi har stillet dig i udsigt.

Kontakt os i dag og lad os give dig et godt tilbud på dit næste nedrivningsprojekt.

Navn*

Efternavn*

E-mail*

Telefon*

Din besked*