Containerudlejning - Vi Har En Container Til Ethvert Behov - J. Jensen
53759
page-template-default,page,page-id-53759,page-child,parent-pageid-51258,cookies-not-set,qode-core-1.0.1,wp-schema-pro-1.3.0,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_right,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
 

PROFESSIONEL CONTAINERUDLEJNING TIL ETHVERT BEHOV

Hos J. Jensen råder vi over et stort og bredt udvalg af containere, så uanset hvad dit behov måtte være, så er du kommet til det helt rette sted. Vi står altid parat med solid rådgivning og ekspertise, så du kan finde den container, du skal bruge.

Der kan være mange årsager til, at man pludselig står foran at skulle leje en container til enten privat- eller erhvervsmæssigt brug. Hos J-jensen kan vi hjælpe jer uanset hvilken situation I måtte stå i.

Vi kan stille en container til rådighed, uanset om du skal fragte store mængder af varer i forbindelse med en flytning eller ombygning af din bolig, eller om du har brug for en container til deponering af store mængder byggeaffald.

Vores containerne kan både bruges til brændbart og ikke-brændbart affald, samt genanvendelige materialer til genbrug. Det betyder problemfri affaldssortering for vores kunder og en mere glat arbejdsgang i det daglige.

LEJ EN CONTAINER TIL BORTSKAFFELSE AF BYGGEAFFALD

Vi har over samlet set over 30 års erfaring med ledelse af større byggeprojekter, og vores medarbejdere kan derfor hurtigt finde lige netop den containertype, der matcher dit behov. Der vil altid opstå store mængder byggeaffald i forbindelse med større byggeopgaver såsom nedrivnings– eller miljøsaneringprojekter. og særligt i forbindelse med miljøsaneringer vil der være behov for korrekt afskaffelse af farligt affald.

Hos J. Jensen har vi alle størrelser containere, der er særligt praktiske i forbindelse med bortskaffelse af større eller mindre mængder byggeaffald.

Vores store udvalg af affaldscontainere inkluderer blandt andet:

  • 11 m3 containere med mulighed for rumopdeling
  • 16 m3 lukkede containere med mulighed for rumopdeling
  • 20 m3 åbne containere
  • 20 m3 lukkede skibscontainere
  • 27 m3 åbne containere
  • 35 m3 åbne containere

HURTIG LEVERING LIGE TIL DØREN

Vi ønsker altid at levere den bedste service for alle vores kunder. Derfor vælger vi den container, gerne i nøje samarbejde med vores kunder, der matcher kundens behov bedst.

Udover at hjælpe med at finde den helt rigtig container til dit kommende projekt, kan vi også stå for både stå for transport og levering af containerne lige til døren, så du kan komme i gang med arbejdet så hurtigt som muligt.

Kontakt os allerede i dag ved at udfylde formularen nedenfor og få et godt tilbud, der er skræddersyet til lige netop din opgave.

Navn*

Efternavn*

E-mail*

Telefon*

Din besked*